petak, 24. februar 2017.

Na Adi Ciganliji u nedelju javni trening za Beogradski maraton

„Beogradski maraton” u saradnji sa svojim trkačko-rekreativnim klubom i partnerima organizuje na Adi Ciganliji u nedelju, 26. februara, od 11 do 13 časova treći po redu javni trening za jubilarni Beogradski maraton. Okupljanje je kod restorana „Like a Shine” (prvi restoran od ulaza na Adu Ciganliju sa Makiške strane) od 10.45 do 11 časova.

Treningom će rukovoditi medicinski direktor Beogradskog maratona prof. dr Goran Rađen, iz sistema Medigrup, i koordinator rada TRK „Beogradski maraton” prof. dr Branko Bošković sa kolegama iz Visoke sportske i zdravstvene škole iz Beograda. 

Učesnici ovog zimskog javnog okupljanja moći će da dobiju korisne savete o kontroli zdravstvenog stanja, opremi, ishrani i načinu trčanja u zimskim uslovima, kao i da praktično obave zajedničke treninge u odnosu na postojeći nivo fizičke pripremljenosti i trku za koju žele da se pripremaju (Trku zadovoljstva, polumaraton ili maraton). Trening je besplatan i mogu da se uključe muškarci i žene, aktivni trkači, rekreativci i početnici stariji od 16 godina.

Beogradski maraton održaće se 22. aprila.